maanantai 29. tammikuuta 2018

Tähystys

Tänään Alekilta tähystettiin vatsalaukku, ohutsuolta ja vähän paksusuoltakin. Samalla otettiin myös koepaloja. Samaan nukutukseen laittoivat vielä keskuslaskimokatetrin, kun kämmenselässä suonet ei kestä niin paksua litkua, mitä se ravinneliuos on.. Katetreita on nyt muuteltu ja uusittu niin usein, että tämä oli järkevintä. Raukka on ihan reikiä täynnä nyt :(
Valitettavasti mitään syytä ripuliin ei vieläkään löytynyt, joten täytyy jatkaa odottelua, kunnes koepaloista tulee tulokset.. Kuulema viikon verran suunnilleen voi kestää tuloksissa. Toisaalta hyvä, ettei tähystyksessä ollut mitään poikkeavaa, mutta toisaalta jos olisi ollut, oltais vihdoin saatu diagnoosi ja pojalle oikea hoitokeino.. Mutta näillä nyt mennään.
Huomenna kokeillaan taas maidotonta korviketta pienellä annosmäärällä, 5ml/3h. Tää korvike on taas samaa, mitä herra ei aikaisemmin Jorvissa kelpuuttanut, joten saa nähdä miten käy. Ja myös, pysyykö maito sisällä vai tuleeko ulos..

Onneksi Alekin vointi on ollut nyt ihan hyvä muuten ja poika jaksaa vähän touhutakin! <3

Lauantaina Alek täyttää vuoden!! <3
Mitä todennäköisimmin ollaan vielä silloin osastolla, mutta sillekään ei nyt voi mitään. Pääasia, että poika saadaan kuntoon! Jospa juhlat saadaan kuitenkin sitten seuraavana viikonloppuna juhlittua ihan kotosalla, toivotaan sitä ihan todella!

-Annina

5 kommenttia:

 1. Kiva, kun jaksat kertoa teidän kuulumisia, vaikka muuta ajateltavaa taatusti on. Voi teidän pientä, kun syytä ei löydy. Kiva, jos Alek on kuitenkin vähän jaksanut touhuta, ettei ole siihen liian kipeä.

  Teillä on tosiaan sairaala-aika venähtänyt jo pitkäksi. Toivotaan, että pääsisitte mahdollisimman pian kotiin diagnoosin ja hoitokeinojen kera. Jos nyt ette ihan synttäreiksi ehdi, niin toivottavasti ainakin pian sen jälkeen!

  Onko muuten Sini ollut koko tämän ajan Alekin kanssa sairaalassa?

  Voimia teille edelleen ja terveisiä ja toipumista pienelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, parhaani mukaan yritän pitää blogin ajantasalla :) Sini on tosiaan ollut koko ajan 24/7 sairaalassa, kerran malttoi suihkuun kotiin lähteä ja koiria ulkoiluttamaan, kun mä jäin Jorviin sen ajaksi. Harmittaa, kun itse en voi niin paljoa olla, kun haluaisin, mutta sille ei mitään voi,kun työt pitää hoitaa..

   Toivotaan todella, että mahdollisimman pian löytyisi syy tälle kaikelle ja Sini ja Alek pääsisi taas kotiin!

   Kiitos paljon tsempeistä! Kerron terveiset eteenpäin :)

   Poista
  2. Hyvä, että Sini on voinut olla Alekin luona, ettei poikaa ole tarvinnut jättää yksin sairaalaan. Mutta harmi tietenkin, että sinä et voi olla heidän kanssaan koko aikaa.

   Poista
 2. Myöhästyneet onnittelut Alekille! :) Toivottavasti päivänsankari voi jo paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juuri päiviteltiinkin tilannetta tänne..

   Poista