lauantai 27. tammikuuta 2018

Potilaana edelleen


Ajattelin tulla kertomaan meidän potilaan kuulumisia hieman.. Tämä on oikeestaan käynyt mielessä jo pari päivää, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi ja pää on lyönyt tyhjää, vaikka kirjoitettavaa olisi kyllä.

Alek voi tällä hetkellä ihan hyvin onneksi, kiitos ravinneliuoksen, jota on suoneen tiputettu jo muutaman päivän ajan. Hän on virkeämpi ja jaksaa taas hymyillä ja olla hereillä. Alek on nyt siirretty Jorvista Lastenklinikalle (tai Meilahden sairaalan puolella olevalle lastenklinikan osastolle). Täällä on mahdollista tutkia paremmin, kun Jorvissa ei mitään suurempia toimenpiteitä olisi pystytty tekemään.
Ollaan eristyshuoneessa (kuten oltiin Jorvissakin), joten täällä ei muita potilaita meidän kanssa ole. Viikonlopun aikana täällä ei tosin mitään suurempia tutkimuksia tehdä, sillä gastroenterologi, jota Alek tarvitsee, on töissä vasta maanantaina seuraavaksi. Ainoastaan verikokeita sekä pissanäyte on otettu. Kakkanäytekin pitäisi saada, mutta se mitä vaippaan tulee, on niin totaalisen vettä, ettei siitä ole mitään näytettä saatu otettua :/
Maanantaina olis näillä näkymin tulossa tähystys ja vissiin jonkunlaisen näytteen meinasivat suolesta ottaa.. Jospa sieltä jokin syy tälle ripulille löytyisi!

- Annina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti