keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Voi kakka


Siis en voi käsittää, mikä Alekin vatsan laittaa niin löysälle, että kakka kun tulee, niin se on ihan sellasta sinappimaista vauvakakkaa ja sitä tulee useamman kerran päivässä. Ennen kuitenkin tuotos on ollut ihan kiinteää ja vaan pari kertaa päivässä.. Ollaan mietitty, mitä sellaista Alek on voinut syödä, mikä olisi voinut tän aiheuttaa, mutta kun ei oikeesti vaan keksitä. Mitään uutta poika ei nyt ole syönyt ja aiemmin ei tosiaan tälleen ole ollut tai ei ainakaan näin pitkään.
Ainoa asia, mikä uutena on tullut, on tavallinen viili, jota hän sai parina päivänä maistaa ihan sellaiset teelusikalliset. Sitäkään ei tosin ole nyt enää saanut enempää ja silloin, kun viiliä maistoi, oli kakka vielä ihan normaalia kumpanakin päivänä ja vielä muutaman päivän sen jälkeenkin. Ollaan mietitty, voiko toi viili sitten kuitenkin olla syynä löysään vatsaan, vaikka tää alkoikin vasta useampi päivä viilin maistamisen jälkeen. Kun kyllähän joku ruoka-aine allergiakin saattaa näkyä/oireilla vasta parin viikon jälkeen eikä heti. Ja jos viili on tässä nyt syyllinen, niin voiko vatsa olla näin pitkään löysällä? Siitä on nyt siis ehkä viikko tai vähän reilu, kun viiliä ensimmäisen kerran sai maistaa..
Muuten Alek on ihan täysin oma itsensä eikä mitenkään kipeän oloinen tai mitään.

Alekilla on 16.1. aika refluksilääkärille, niin samallahan tietty saa tästäkin kyseltyä..
Refluksi oireet on ollut nyt pidemmän aikaa jo tosi vähissä, mutta jatkuva nenän hierominen ja korvien repininen täytyy nyt selvittää. Ollaan myös huomattu, että possu aiheutta pahat refluksi oireet, ruoka nousee jatkuvasti ja hän huutaa kivusta aivan järjettömästi. Uskon siis, että noi kaks muutakin oiretta johtuu refluksista ja halutaan nyt saada "pahikset" jotka tota aiheuttaa, kiinni. Jospa siis siellä selviäisi jotain.

- Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti