lauantai 24. helmikuuta 2018

Inssi


Piinaavat piinaviikot on täällä taas, nimittäin eilen meillä oli inssi! Aamulla pähkäiltiin ovistestin tulosta ja soitettiin klinikalle. Meidät pyydettiin varmuuden vuoksi ultraan, niin saatiin tilanne selville.
Ultrassa näkyi 18 mm follikkeli vasemmalla puolella ja paksu, hyvä limakalvo. Ovista ei kuitenkaan ollut vielä ihan tapahtunut. Varmuuden vuoksi Sinille pistettiin Pregnyl pistos ja sitten vaan odoteltiin pari tuntia inssiä. Mä menin töihin hetkeksi ja Sini vaunutteli Alekin kanssa kaupoilla ja kävi syömässä. Myöhemmin päivällä käveltiin taas takaisin klinikalle inssiin.
Onneksi olen töissä kertonut tästä asiasta, niin ei tarvinnut keksiä mitään syitä poissaololle ja sain olla inssissä mukana. 

Nyt sitten vaan odotellaan ja odotellaan, kunnes kaksi viikkoa on täynnä! Eiköhän se aika tällä kertaa nopeasti mene, kun ajatukset ei vaan ja ainoastaan ole testituloksissa :)

- Annina

9 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä. Tsempit kaksiviikkoiseen! Onko teille jo pitkään ollut selvää, että lähdette yrittämään toista lasta näinkin nopeasti? Olisi kiva lukea mietteitä asiasta.😊

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä piinapäiviin! Tosin nyt ne varmaan menevät vähän nopeammin kuin ekalla kierroksella, kun on pieni taapero viemässä ajatuksia muualle.

  Täällä on peukut pystyssä! :) Miten muuten Alek voi? Vieläkö joudutte käymään useasti sairaalassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näin mekin ajatellaan, että menee varmasti nopeammin viikot :) Alek voi ihan hyvin, mutta syöminen on välillä vähän huonoa ja painoa pitäisi saada hiukan enemmän.. 12h saa olla irti ravinneliuoksesta ja koko sen ajan kotona, illalla ennen klo 21 takaisin sairaalaan :) Jospa kohta jo päästäisiin kokonaan kotiin.

   Poista
 3. Okei, kiva kuulla! Toivotaan, että paino lähtee nousuun ja että pääsisitte ravinneliukosesta pian eroon ja pääsisitte kotiin. Onko Alek siis yöt aina sairaalassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin :) Joo yöt Alek on Sinin kanssa sairaalassa ja aamulla taas pääsee kotiin.

   Poista
 4. Peukut pystyssä! :) Ja Alekille terveisiä ja haleja näin virtuaalisesti <3

  VastaaPoista