torstai 22. helmikuuta 2018

Hyvää kuuluu


Vieläkään ei olla saatu diagnoosia, mutta tilanne on tällä hetkellä ihan hyvä kuitenkin. Ravinneliuoksen määrää on vähennetty ja Alek saa nyt olla 12h siitä tauolla. Taukojen aikana saa käydä kotona tai tehdä mitä ikinä haluaakin :)
Onkin ollut ihanaa, kun on saatu viettää aikaa yhdessä kotona <3
Koiratkin nauttii, kun niiden ei ihan koko päivää tarvitse olla yksin.
Alekin ripuli on toistaiseksi ainakin loppunut! Edelleen kakka on löysähköä, muttei enää pelkkää vettä. Se on hyvä! Soseista parhaiten uppoaa hedelmät. Ruokaisampia soseita on syönyt tosi huonosti ja se korvike, mitä pitää pojalle juottaa, ei kelpaa ollenkaan. Sen saa menemään vain sekoittamalla soseen sekaan. Ei enää edes yritetä juottamalla sitä antaa, pääasia että sitä saa menemään kuitenkin. Paino on onneksi lähtenyt nousemaan.
Vielä kun toi syöminen alkaisi kunnolla sujumaan, niin päästäisiin tosta ravinneliuoksesta kokonaan eroon.. Saa nyt nähdä.
Sairaalassa olon aikana meidän pojasta on kasvanut hyvää vauhtia taapero. Alek nousee karhukävely asentoon ja usein myös kokeilee seisomista ilman tukea. Pari ihan tosi pientä askelta on ottanut, kun ollaan avustettu hieman, mutta ei vielä sen enempää. Uusia tavujakin on tullut, mutta ei sanoja.
Uskomatonta, miten hienosti Alek on jo kaikenlaista oppinut, vaikka ei ole kunnolla pystynyt mitään harjoittelemaan!
Meidän reipas, pieni taapero <3

Tähän loppuun vielä kerron, että toisen lapsen yrittäminen on nyt alkanut vihdoin! Maanantaina käytiin klinikalla hoidon suunnittelussa ja jo huomenna (perjantaina) olisi tarkoitus tehdä inssi!!

- Annina

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihania uutisia ja edelleen paljon tsemppiä kaikille (myös pikkukakkosprojektiin)! Minun on muuten pakko sanoa, että teidän Alekilla on muuten ehkä maailma kaunein vaatekaappi... aikoinaan näin jossain blogissa jonkin vaatteen, joka oli saatava... ja vasta nyt tajusin, että sen kuvan (ja sen vaatteen) olinkin bongannut täältä blogista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kiva piristys tää sun kommentti! Vaatteiden suhteen ollaan aina oltu tarkkoja. Ne pitää näyttää hyvältä, mutta myös olla käytännölliset ja ennen kaikkea mukavat pojan päällä! :) Tykätään käyttää merkkivaatteita, mutta myös merkittömiä löytyy. Kiitos tästä viestistä ja tsempeistä! :)

   Poista