torstai 16. elokuuta 2018

Meidän kesä tiivistettynä

Niin se kesä vaan tuli ja meni. Kesä oli tänä vuonna mitä mahtavin ja säät todellakin sallivat! Tosin pitkät superhelteet meinas välillä olla vähän liikaa ja vähän vähempikin olisi riittänyt. 
Mulla loma ajoittui tänä vuonna alkukesään ja viimeinen lomaviikkokin päättyi jo heinäkuun alussa. Suurimmaksi osaksi oltiin ihan vaan kotona ja aika paljon kyläiltiin myös meidän vanhempien luona. Yhdet valmistujaisetkin juhlittiin, kun Sinin siskon poika valmistui ammattiin. Kerran tuli käytyä
myös Hoplopissa, mutta aika lyhyeksi jäi se käynti, kun ei toi meidän pikkujäbä siellä kauaa jaksanut touhuta :D

Kesän yksi kohokohta oli Helsinki priden puistojuhla, johon tänä vuonna osallistuttiin ensimmäistä kertaa perheenä <3 Tunnelma oli jälleen kerran täys kymppi ja päivä oli oikein onnistunut.
Tänä kesänä tuli käytyä ensimmäisen kerran myös rannalla Alekin kanssa ja voi että, mikä vesipeto meidän pojasta kuoriutui! Alek oli niin innoissaan vedestä, ettei hän millään olisi halunnut tulla pois lämmittelemään. Hetken malttoi istua pyyhe päällä ja syödä eväitä, kunnes taas piti päästä veteen läträämään :D
Käytiin me yhtenä päivänä myös Helsingin Sealifessa. Siellä tosin paras juttu Alekin mielestä oli hiekkalaatikko, jossa kävi useamman kerran leikkimässä. Myös nappulat, joista sai painella, oli kivoja! Kalojakin katseltiin toki, mutta ei ne vielä niin kauheasti kiinnostaneet.
Merimaailman jälkeen käytiin vielä yhdessä Linnanmäen ilmaislaitteessa, mutta se ei Alekia
vakuuttanut.
Vielä olisi tarkoitus käydä Korkeasaaressa, mutta se jätettiin tarkoituksella vähän syksymmälle.
Silloin kuulema eläimet on paremmin nähtävillä :)

Meillä on ollut kaikinpuolin kiva kesä!








-Annina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti