keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Selvät suunnitelmat


Käytiin viikko sitten maanantaina klinikalla tekemässä hoitosuunnitelma ivf:ää varten. Viime inssi ei siis onnistunut. Nyt joudutaan sitten odottelemaan elokuuta, koska tästä kierrosta ei keretty nyt hoitoa tekemään. Jos menkat olisi alkanut YHDEN päivän myöhemmin, ni ois saatu nyt jo tehtyä ivf! Klinikka on siis kiinni kesäkuun viimeisestä viikosta heinäkuun toisiksi viimeiseen viikkoon, ni siksi tulee kesän ajaksi taukoa. Ei auta, kun vaan odotella.

Oltais kovasti toivottu, että ois siirretty kerralla kaksi alkiota, jotta ois edes vähän parempi mahdollisuus raskautua, mutta lääkäri ei uskalla mulle kahta alkiota siirtää, kun oon niin pienikokoinen ja kaksosraskaudessa on muutenkin aina riskinsä. Vähän harmittaa tääkin, mutta lääkäri varmasti ajattelee vaan hyvää ja niin pitääkin ajatella.

Huomenna käydään Alekin kanssa kasvukontrollissa, kun ens viikolla ravitsemusterapeutti soittelee kuulumisia ja mittoja. Maitoa ei vieläkään olla otettu mukaan ruokavalioon missään muodossa, munaa kokeiltiin, mutta se aiheuttaa kovat vatsakivut, joten kokeillaan joskus myöhemmin uudestaan. Vehnää on pikkuhiljaa otettu mukaan ja siitä en oo huomannut tulevan mitään, eli eiköhän seuraava pastaruoka tehdä normi pastaan gluteenittoman sijaan. Kauraakin meillä käytetään nyt kunnolla, eli leivässä, ruoassa, kaurajuomana ja jogurtteina. Ennen elokuuta kuitenkin pitäis nyt se maitokin testata, vaikka ei aiota sitä juottaa ollenkaan Alekille (ei itsekään käytetä maitoa) ja ruoassakin käytetään kauratuotteita.

- Sini

2 kommenttia:

 1. Kauramakaroni on parasta! Käytetään ite sitä aina. Ja meillä kans tuskin tullaan juomaan koskaan maitoa, kun ei juoda myöskään sitä itse. Harmi ettei ivf nyt vielä onnistunut, mutta uudella sykkeellä kohti syksyä! Tsempit sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei ollakaan vielä kokeiltu koskaan, täytyy maistaa joskus! Ilman maitoa pärjää ihan hyvin, kun vaan muistaa kalsiumin antaa erikseen :)
   Joo, ei tää kesätauko nyt maata kaatanut, vaikka harmittaahan se tietty. Kiitos tsempeistä! :)

   Poista