perjantai 19. toukokuuta 2017

Keväästä kohti kesää..


Viime sunnuntaina oli äitienpäivä, ensimmäinen sellainen äiteinä! <3 Mitään sen suureellisempaa juhlimista ei meillä ollut, mutta aamulla tehtiin meille ruokaisa munakas ja iltapäivällä Sinin sisko oli tehnyt ruokaa ja kakun, niin käytiin siellä sitten syömässä ja kahvittelemassa :)
Alek 'antoi' mummeille omat äitienpäiväkortitkin!
Niistä tuli kyllä niin kivat :) Ihmeen helposti saatiin jalanjäljet painettua, kun edellisellä yrityksellä se epäonnistui ja kiukkuhan siitä tuli, kun maalia toisen jalkapohjiin pistettiin. Nyt jalkoja olisi voinut käyttää vaikka leimasimena ja Alek vain ihmetteli, eikä itkenyt yhtään! :D Saatiin hyvät jalanjäljet myös vauvakirjaan!

Koska viimeksi, niin nytkin mainitsen ja ihmettelen, miten äkkiä aika kuluu ja poika senkun vaan kasvaa ja kehittyy ihan tosi hurjaa vauhtia! Yhtenä iltana katottiin vanhoja kuvia Alekista, kun oltiin vasta kotiuduttu ja kun pojalla oli ikää kuukausi ja sitten ihan yhtäkkiä meidän vastasyntynyt onkin jo kolmen kuukauden ikäinen, tarkkaavainen, naureskeleva ja paljon jokelteleva vauva, ei enää vastasyntynyt! Eilen tuli muuten tasan vuosi siitä, kun tehtiin positiivinen raskaustesti! <3

Tässä kevään aikana ollaan etsitty meille uutta asuntoa, kun tämä nykyinen ei vaan ole toimiva enää.. Meillä ei täällä ole siis hissiä ja vaikka asutaan toisessa kerroksessa, on rappusia kolmet kivuttavana ylös ja alas. Siihen kun otetaan vielä vaunut kannattavaksi, niin urheilusuoritus on taattu! Sini ei esim. yksin pääse koirien ja vaunujen kanssa mitenkään järkevästi tai ainakaan helposti ulos, kun pitää vaunut kantaa, sitten lapsi ja vielä kolme koiraa.. Onneksi on Tula helpottamassa, niin Alekin saa sinne kyytiin ja kädet on vapaat koirien ulkoilutusta varten :) Toinen ongelma on meidän totaalisen pieni vessa, jossa juuri ja juuri saa Alekin kylvetettyä, kun ammetta pitää pöntön päällä. Ammekin on pieni ja kätevästi kasaan menevä Stokke flexi bath, mutta silti tiukkaa meinaa tehdä :D Kolmas asia, mitä inhoon ihan totaalisesti on toi kylpyamme, mitä saa jynssätä niskat vääränä viikottain, kun siinä pinnoite on entinen ja kaikki lika jää pohjaan kiinni ja se pölyn määrä, mitä reunoille kertyy!! Usein on tullut ajateltua, miten hölmö sitä oli kun tän kämpän otti vastaan, mutta onhan täällä niitä hyviäkin puolia, esim. halpa vuokra! Sen takia täällä on asuttu näinkin pitkään.
Kriteereinä uudelle asunnolle on ollut tilava hissi, astianpesukone ja suihku, ei enää ammetta. Lisäksi ollaan haaveiltu uudesta/uudehkosta asunnosta, niin ei mitään remonttia tarvitsisi! No aikamme ollaan nyt näitä vaihtoehtoja selailtu ja vihdoin se löytyi, mitä etsittiin. Meille nimittäin tarjottiin viime vuonna valmistunutta kaksiota Vantaan Kaivokselasta! Käytiin sitä katsomassa ja voi jestas, miten ihanan näköinen se asunto olikaan <3 Pieni (48 neliötä), mutta toimivan oloinen ja ennen kaikkea uusi ja tietysti siisti! :) Maanantaihin mennessä pitää ilmoittaa, otetaanko asunto. Erittäin suurella todennäköisyydellä se otetaan.- Annina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti