sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Lapsimessut

Viime viikonloppuna sitten oli ne odotetut lapsimessut. Mentiin heti perjantaina, Annina kun on isyyslomalla (vielä ensi viikon ja seuraavan viikon ma-ti). Oltiin hieman pettyineitä Gugguun ja Vimman ständeihin. Gugguulle oli jonotus, mutta ei siitä mitään hyötyä ollut, kun kaikki päästettiin silti 'sisälle'! Ei siellä mahtunut liikkumaan ollenkaan, joten katselu jäi siihen, päätettiin lähteä pois ennen kun tullaan hulluiksi :D Vimmalla taas oli pelkkää mustaa ja vain paria eri kuosia mukana.. Sunnuntaina sit ilmeisesti ollut vaikka mitä, höh.

Käytiin messuilla testaamassa Tulan uutta Free-To-Grow mallia ja ai että se oli niiin kiva! Helppo laittaa, eikä mitään vauvatukia tarvitse ja se menee n. kolme vuotiaaksi asti! Niinpä se lähti sitten mukaan. Me kun ollaan taisteltu näiden kantovälineiden kanssa ja yritetty löytää sitä omaa, no nyt löytyi! Alek viihtyy niin hyvin siinä ja vetää helposti useamman tunnin päikkäreitä :)
Mukaan messuilta lähti myös Blaan jumppis, kiddowin body ja henkselipökät, papun body ja polvipaikat (meillä on noi samat polvipaikat myös pienemmässä koossa :D), mellin body, babiatorsit, milestone kortit ja purulelu.


Kyllähän tuolla messuilla vierähti useampi tunti, mutta siltikään ei keretty kaikkea käydä läpi! Harmittaa, kun jäi muutaman sellaisen vaatemerkin ständi näkemättä, jotka olisin halunnut nähdä. Alek ei oikein osannut tuolla hälinässä rauhoittua syömään tai nukkumaan, joten nähtiin parhaaksi lähteä kotiin, että poitsu saa rauhassa ruokailla ja nukkua. Olihan siinä omatkin jalat jo ihan poikki siitä kävelystä.


- Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti