maanantai 21. lokakuuta 2019

Täällä ollaan!

Vaikka meistä ei ole kuulunut mitään pitkään, pitkään aikaan, olen silti satunnaisesti käynyt blogia katselemassa ja toisten blogikuulumisia lukemassa.. Nyt päätin ottaa itseä niskasta kiinni ja herätellä tätäkin blogia taas henkiin.

Viimeisin päivitys oli siihen aikaan, kun odoteltiin raskaustestin tulosta ja sitten alkoikin täysi hiljaisuus. Kukin varmaan siitä hiljaisuudesta pystyikin päättelemään, että testitulos oli jälleen negatiivinen. Meidän yrityskerrat loppui siihen hetkeen, siihen tyhjään tikkuun, mikä tehtiin. Meillä ei ollut rahallisesti mahdollista jatkaa hoitoja ja se tilanne meillä on edelleen hoitojen suhteen. Haaveillaan kyllä sisaruksesta, mutta toistaiseksi se saa olla haaveena vaan. Alek voi hyvin ja hänestä on kasvanut reipas päiväkotilainen! Alek on iloinen ja touhukas poika, joka osaa ottaa myös toiset huomioon. Päiväkodissa poika viihtyy erinomaisen hyvin ja samassa ryhmässä on Alekilla monta hyvää kaveria, joista hän kotona puhuu tosi paljon! Päiväkodissa viihtyy kuulema hyvin kotileikeissä ja torstaisin jumppa on parasta! Myös vesileikkihuone taitaa olla aika kova juttu :) Kotona taas kaikki piuhat ja laturit, sekä meidän vanhat puhelimet on ehdottomia lemppareita ja niillä leikkii mieluiten! Myös lukot ja avaimet kiinnostaa! :D Välillä toki niillä varsinaisillakin leluilla leikitään, mutta pääasiassa näillä edellä mainituilla jutuilla touhuaa. Alek onkin itse todennut, että hänestä tulee insinööri :D Mistä lie koko sanan oppinut.. No, jännityksellä katotaan, mikä alkaa vanhemmiten kiinnostamaan tätä jäbää!
Me ollaan ilmoitettu Alek semmoiseen salibandyryhmään, mihin lapsi osallistuu ensin vanhemman kanssa ja sitten myöhemmin (4v) itsenäisesti. 
Toki vielä tässä vaiheessa se harrastus on vaan semmoista yhdessä tekemistä ja kokeilua, mutta se riittää hyvin ja pääasia, että olisi kivaa! 

Laittelen vähän kuviakin, kunhan päiväkotikuvat saadaan tilailtua, ne on niin onnistuneet! 

-Annina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti