keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Se aika vuodestaTaas se oli, se lapsiperheiden ja lastenvaatteisiin hurahtaneiden ihmisten odottama tapahtuma eli lapsimessut, jossa mekin kävästiin lauantaina, tottakai! Alekin vaatekaappi kaipasi täydennystä, niinpä myytiin pois pieneksi menneet ja vaatteet joihin oltiin jo kyllästytty ja saatiin rahaa jolla shoppailla rauhassa, näin raha kiertää ja ei tarvitse periaatteessa omasta pussista laittaa enää rahaa vaatteisiin. Niinpä siis lauantai aamuna lähdettiin ajaa messukeskusta kohti ja suunnattiin heti shoppailemaan, Alek oli ihan innoissaan, kun ympärillä oli paljon ihmisiä ja jänniä juttuja. Suunnitelma oli, että shoppailun ja syömisen jälkeen mentäisi katsomaan jotain leikkipaikkaa, että Alek pääsee kans vähän jaloittelemaan, mutta poika nukahtikin syönnin jälkeen ja nukkui kotiin lähtöön asti.

Tänä vuonna näytteilleasettajista meidän ehdottomaksi suosikiksi nousi Aarrekid. Ne vaatteet vaan iski ja ihastuttiin täysin! Katsottiin yhtä hupparia ensin siinä ja katottiin, että se on aivan ihana, mutta ajateltiin ettei se mee ihan heti Alekille, kun on kokoa 86/92, niinpä siis jätettiin se siihen ja ostettiin pari paitaa ja neuletakki. Myöhemmin kuitenkin oli pakko palata hakemaan se huppari, jäljellä oli enää yksi kappale tota kokoa, onneksi saatiin se! Tulihan sitä muutakin ostettua, eli Alekin vaatekaappi tosiaan sai täytettä, vielä tarvittais kyllä muutamat housut.
Kuvissa nää Aarrekidin meidän ehdottomat lempparit!


-Sini

6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! :) Toi turkoosi pipo ja tuubihuivi on aivan ihanat! Minkä merkkiset ne oikein on? Meillä jäi nyt messut välistä, vaikka vähän olisikin tehnyt mieli shoppailemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Gugguun ja väri on sea blue :) Noi on kyl kivan väriset! Voi harmi, ens vuonna sitten :D

   Poista
 2. Jep, se aika vuodesta:D Me käytiin myös messuilla viihtymässä ja täydentämässä tyttöjen vaatekaappeja. Tykkäsin myös noista Aarrekidin uutuuksista, tosi ihanaan suuntaa niiden tyyli nyt lähtenyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Mitäs kaikkea te löysitte? :D

   Poista
  2. No meille tarttui mukaan aika pitkälti Gugguuta, mutta löytyi myös muutama uusi merkkituttavuus, joita piti saada:D Kirjoja ostetaan myös sieltä paljon ja pari peliä! Luin just tosta teidän seuraavasta inssistä, onpas onneton tuuri! Toivottavasti seuraavalla kerralla sitten ivf onnistuis ja tulis tärppi! Meillä kävi ajatusten kanssa vähän samoin: ensin tuntui ettei biologinen sisaruus ole tärkeää, mutta jossain vaiheessa mieli muuttui ja nyt on varsin mukavaa kun tytöt on samaa alkuperää:)

   Poista
  3. Okei :) kivoja kirjoja oiskin voinut tuolta löytää, harmittaa kun ei keretty vaatteiden lisäksi muuta kunnolla katselemaan!
   Niinpä se mieli voi muuttua :) Mutta kiitos, toivotaan!

   Poista